» Τρόποι Αποστολής

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Δυστυχώς η συνεργαζόμενη εταιρεία courier για λίγες μέρες δεν παραλαμβάνει δέματα για Αττική - Εύβοια - Κρήτη και όλα τα Νησιά. Διαθέσιμοι τρόποι αποστολής - παραλαβής:

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας, Φορμίωνος 63-67, Παγκράτι 16121, χωρίς καμία χρέωση. 
  • Αποστολή με δικής σας επιλογής courier που παραλαμβάνει δέματα αυτή την περίοδο, με χρέωση παραλήπτη.
  • Αποστολή με ταξί, εντός Αθηνών μετά από σχετική συννενόηση. 

     Οι παραγγελίες για όλους τους άλλους Χερσαίους Προορισμούς αποστέλονται κανονικά από εμάς σε 1 εργάσιμη από την ημερομηνία εξόφλησης. 

______________________

Τρόποι Παραλαβής παραγγελιών:

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε διάστημα 1-7 εργάσιμες ημέρες από την εξόφληση της παραγγελίας για προϊόντα ετοιμοπαράδοτα ή αναλόγως συμφωνίας για ειδικές παραγγελίες. Οι τρόποι αποστολών είναι οι ακόλουθοι:

  • Παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται από την έδρα της εταιρείας, Φορμίωνος 63-67, Παγκράτι 16121, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
  • Μέσω της εταιρείας Ελτά Courier και με την ανάλογη χρέωση μεταφορικών ανάλογα τον τόπο αποστολής και το ογκομετρικό βάρος των προϊόντων.

 Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας:

Ο αγοραστής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4παρ.10 του Ν.2251/1994 διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας του χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία του δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν, στην αρχική του κατάσταση (άθικτο, αμεταχείριστο και χωρίς να έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία), συνοδευόμενο από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. 

 

Επιστροφές Προϊόντων είναι αποδεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την έκδοση παραστατικού, όταν ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις :

1. Η συσκευασία του Προϊόντων είναι άθικτη και δεν έχει παραβιαστεί ειδικά στις σφραγισμένες ταινίες.

2. Το Προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση η συνεννόηση με Συνεργάτη μας είναι απαραίτητη ώστε να σας κατευθύνει για την διαδικασία που ακολουθείται.