» Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Από τη στιγμή που το σύστημα μας ενημερώνεται με την παραγγελία σας, το προϊόντα μπαίνουν σε κράτηση για 72 ώρες. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εξόφληση της παραγγελίας με ένα από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Εξόφληση στο κατάστημα με μετρητά (βάσει των ορίων που έχουν θεσπιστεί στην Ελληνική νομοθεσία) ή πιστωτικές / χρεωστικές / προπληρωμένες κάρτες.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μέσω e-banking ή καταστήματος στην Εθνική Τράπεζα με IBAN: GR93 0110 1270 0000 1274 4032 827 Δικαιούχος PLANETA Ε.Ε.
  • Εξόφληση μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας E.P.O.S. του e-shop μας με χρήση πιστωτικής  / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.
  • Πληρωμή με χρήση πιστωτικής  / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της Viva Payments από το link pay.vivawallet.com/planeta χωρίς καμία επιβάρυνση στην συναλλαγή. Μπαίνετε στον παραπάνω σύνδεσμο συμπληρώνετε το ποσό και όνομα σας και πατάτε το κουμπί πληρωμή. Στην επόμενη σελίδα συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και στην συνέχεια πατάτε Χρέωση.

 Κάρτες που δεχόμαστε: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ασφαλές περιβάλλον της VIVA payments, με την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια SSL 128-bit. (Secure Sockets Layer).

Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στον server του www.planeta.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.