» Φωτογραφείο

Φωτογραφείο: Φωτογραφίες διαβατηρίου - Εκτυπώσεις Φωτογραφιών - Επεξεργασίες

Στο Φωτογραφείο μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν την φωτογραφία. Πιο συγκεκριμένα έχουμε τις παρακάτω δυνατότητες:

Φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου

Βγάζουμε Φωτογραφίες πιστοποιητικού, ταυτότητας και διαβατηρίου – διπλώματος, σε 15΄ που πληρούν τις προϋποθέσεις των αρχών και εκτυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας χαρτί. Επίσης μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες για βιογραφικό, αμερικάνικο διαβατήριο ή με τις προδιαγραφές που εσείς θα μας υποδείξετε.

Εκτύπωση Φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί 

Εκτύπωση φωτογραφιών στα διαδεδομένα μεγέθη (10x15, 13x18, 15x21, 20x30, 40x50 κλπ), σε χαρτί mat ή γυαλιστερό και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά μπορούμε να προσαρμόσουμε την φωτογραφία σας στο μέγεθος που εσείς επιθυμείτε!

Δημιουργία Φωτο-δώρων

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μαζί μας φωτο-δώρα για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκτυπώσεις σε καμβά, με τελάρωμα ή κορνίζες. Φωτογραφίες σε κούπες και μπλούζες όλων των μεγεθών, puzzle, mousepad και πορσελάνη.

Επεξεργασία - Αποκατάσταση Φωτογραφιών

Στο εργαστήριο μας επεξεργαζόμαστε, ρετουσάρουμε τις παλιές φθαρμένες σας φωτογραφίες και στην συνέχεια τις επανεκτυπώνουμε σε σμίκρυνση ή μεγέθυνση. Επίσης αναλαμβάνουμε την επεξεργασία επαγγελματικών φωτογραφιών για καταλόγους, ανάρτηση σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Φωτογραφίσεις - Βιντεοσκοπήσεις Γάμου Βάπτισης

Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεων και ώστε να σας προσφέρουμε φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές σας για να τις θυμάστε για πάντα!

Επαγγελματική Φωτογράφιση Επιχειρήσεων

Κάντε γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, το κατάστημα σας ή την επιχείρηση σας βάζοντας τις φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα σας, στην σελίδα του Facebook και τα φυλλάδια σας ή προσθέτοντας video από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες σας στο Youtube! Φωτογραφίζουμε ή Βιντεοσκοπούμε το κατάστημα ή την επιχείρηση σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από την αρχή έως το τέλος με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

Δημιουργία Photobook

Δημιουργήστε το δικό σας Photobook (φωτογραφικά albums που εκτυπώνονται σε ψηφιακό φωτογραφικό χαρτί). Το φωτογραφικό χαρτί έχει πάχος 270 γραμμάρια και αποδίδει τέλεια τα φωτογραφικά χρώματα. Η απόδοση των χρωμάτων είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο της εκτύπωσης. Τα Photo Paper Books έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο. Προτείνονται σε όσους είναι λάτρεις της φωτογραφικής ποιότητας.

Λιανική - Αναλώσιμα

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων & αξεσουάρ, όπως Κασέτες, CD, DVD, bluray, μπαταρίες, ακουστικά, καλώδια HDMI, ψηφιακές μνήμες και USB STICKS. 

Μετατροπές Κασετών σε DVD

Ήρθε η στιγμή να δείτε και να ξαναζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας που είναι αποθηκευμένες σε αναλογικά μέσα αναπαραγωγής. Βρίσκονται σε Βιντεοκασέτες όλων των τύπων, δηλαδή: VHS, VHS-C, 8mm, Hi8mm, digital 8mm, DV, mini- DV, σε PAL ή NTSC σύστημα; Μήπως είναι παλιές ταινίες Super 8mm16mm σε καρούλια ή μπομπίνες. Ώρα λοιπόν να τα περάσουμε σε DVD που διατηρούνται για πολύ περισσότερο καιρό. 

Υπηρεσίες Φωτογραφείου