» Φωτογραφική Κάλυψη Γάμου

Επαγγελματική Φωτογράφιση Βάπτισης
 

Την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, όλες οι αναμνήσεις είναι πολύτιμες και θα σας συντροφεύουν για όλη σας τη ζωή!

Μην ξεχνάτε πως το άγχος της πολύμηνης προετοιμασίας της τελετής και του τραπεζιού δεν επιτρέπουν να απολαύσετε το 100% των γεγονότων. Αντίθετα οι φωτογραφίες και το βίντεο θα σας θυμίζουν για πάντα αυτές τις σημαντικές στιγμές, τον υπέροχο στολισμό, το τραπέζι και τους ανθρώπους, φίλους και συγγενείς που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Όπου και αν επιλέξετε να τελέσετε τον γάμο σας, σε Εκκλησία, Δημαρχείο ή Κτήμα εκδηλώσεων εμπιστευτείτε μας να απαθανατίσουμε αυτές τις πανέμορφες στιγμές!

Στην Planeta με την πολύχρονη εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε να σας διασφαλίσουμε πως θα έχετε τις φωτογραφίες που σας αντιπροσωπεύουν, απλούστατα γιατί επιδιώκουμε και θέλουμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά, έτσι ώστε να είναι απόλυτα συνυφασμένες με την προσωπικότητα σας.

Ανάλογα με τις επιθυμίες σας μετά την φωτογράφιση επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες και σας παραδίδουμε είτε ψηφιακά αρχεία είτε εκτυπώσεις σε καμβά, φωτογραφικό χαρτί, photobook, puzzle και άλλα.

Έλατε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά μας, καθώς και να διαμορφώσουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

info@planeta.gr Τηλεφωνήστε μας Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. στο 2107220592
 
Επαγγελματική Φωτογράφιση Γάμων
 
Καλέστε μας σήμερα! 210 7220 592 Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
   
Για Φωτογραφική Κάλυψη Βάπτισης πατήστε εδώ...