» Μετατροπές Κασετών Βίντεο & ήχου

Ψηφιοποιήσεις

Περάστε από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή, μετατρέποντας τις κασέτες σας, τις μπομπίνες σας, τους δίσκους βινυλίου σας, τα αρνητικά των φιλμ ή τα slides σας σε ψηφιακά αρχεία CD / DVD και USB.

Μετατροπή κασετών ήχου & εικόνας σε DVD/CD

Είστε …συλλέκτες αναμνήσεων; Και ποιος δεν είναι! Ήρθε η στιγμή να δείτε και να ξαναζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας που είναι αποθηκευμένες ή μάλλον «εγκλωβισμένες» σε αναλογικά μέσα αναπαραγωγής.

Θέλετε να κρατήσετε τις μνήμες σας αναλλοίωτες;

Στο επαγγελματικό μας εργαστήριο διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό για την μετατροπή κασετών, μπομπινών, δίσκων βινυλίου, αρνητικών/slides σε ψηφιακή μορφή.

Κατά την διάρκεια της μετατροπής χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας αναλώσιμα DVD και CD, τα οποία παίζουν σε όλες τις οικιακές συσκευές (DVD player, Bluray player, PLAY STATION PS3-4-5, υπολογιστές και laptop) ώστε να μπορείτε να τα διατηρήσετε αναλλοίωτα για πάρα πολλά χρόνια.

Η διαδικασία ψηφιοποίησης γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Έλεγχος κασέτας, εγγραφή, έλεγχος DVD Για παράδειγμα, εάν μία κασέτα βίντεο ή ήχου είναι διάρκειας μιας ώρας, η ψηφιοποίηση θα διαρκέσει μια ώρα αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, δίχως δηλαδή να υπάρχει απώλεια ποιότητας.

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ

Έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε όλων τους  τύπους οικιακών και επαγγελματικών κασετών σε ψηφιακά αρχεία.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Βιντεοκασέτες Οικιακού Βίντεο: VHS, Beta, SuperVHS & NTSC
 • Βιντεοκασέτες Καμερών: VHS-C, Video 8, Hi-8, Digital 8, MiniDV & NTSC
 • Βιντεοκασέτες Επαγγελματικών Καμερών: DV, DV-CAM & BetaCAM
 • Μετατροπή ψηφιακών αρχείων βίντεο: από DVD, MiniDVD σε αρχεία MP4, Avi, VOB, κλπ.
 • Βίντεο – Μοντάζ

 • Δημιουργία Βίντεο – Clip
 • Εισαγωγή Τίτλων
 • Χρωματική Βελτίωση Εικόνας
 • Εισαγωγή Εφέ
 • Διαχωρισμός ή Ένωση Στιγμιότυπων
 • Δημιουργία Slideshow
VHS, Beta, SuperVHSVHS, Beta, SuperVHS

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΙΛΜ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΙΛΜ

Μετατρέπουμε το αρχείο σας από παλιές ταινίες Standard 8, Super 8mm & 16mm σε καρούλια ή μπομπίνες σε επαγγελματικό μηχάνημα telecine διαφυλάσσοντας την διατήρηση της ποιότητας στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Η διαδικασία της ψηφιοποίησης γίνεται όπως και στη κατηγορία των κασετών σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μεταγράφουμε και τον ήχο σε περίπτωση που υπάρχει στην μπομπίνα σας.

ταινίες

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΙΛΜ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & SLIDES

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΙΛΜ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & SLIDES

Επιπλέον, ψηφιοποιούμε τα φιλμ σας, τις φωτογραφίες σας αλλά και τα slides σας. Πέρα όμως από τα ψηφιακά αρχεία που μπορούμε να σας παραδώσουμε, έχουμε την δυνατότητα παρέμβασης επί του αποτελέσματος παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες:

 • Χρωματική / Τονική Βελτίωση
 • Ψηφιακή Επεξεργασία
 • Επιχρωματισμός Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας
 • Εκτύπωση Φωτογραφιών – Αφισών

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΙΛΜ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & SLIDES

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ

Παράλληλα στο εργαστήριό μας ψηφιοποιούμε ήχο από αναλογικό μέσο σε CD ή USB Stick με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο προκειμένου να διαφυλάξετε την ηχητική συλλογή σας από τον χρόνο :

 • Kασέτες Ήχου
 • Μπομπίνες Ήχου
 • Δίσκου βινυλίου 45 και 35 στροφών
 • Μετατροπή αρχείων MP3 και WAV

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ

Θέλετε να κρατήσετε τις μνήμες σας αναλλοίωτες;

Οι κασέτες σας ανάλογα με τον χώρο και τον τρόπο φύλαξης τους μπορεί να έχουν φθαρεί, εμείς μετατρέπουμε τις κασέτες δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στην κάθε μία ξεχωριστά. Εάν κάποια από τις κασέτες σας είναι κομμένη, φθαρμένη ή έχει αλλοιωμένο περίβλημα (σπάσιμο, απώλεια μέρους κλπ), μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή της πριν την μετατροπή σε DVD.

Αν δεν γνωρίζετε το περιεχόμενο των κασετών σας και κατά συνέπεια αν επιθυμείτε να τις αντιγράψετε μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να δείτε κάποια αποσπάσματα από τις κασέτες σας και να αποφασίσετε. Σε περίπτωση που κατά την ψηφιοποίηση διαπιστώσουμε ότι κάποια κασέτα είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη από τον χρόνο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να αποφασίσετε αν θα προχωρήσουμε στην μετατροπή της.

Αν δεν έχετε το χρόνο να μας φέρετε τις κασέτες σας ή διαμένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να μας τις στείλετε με courier προκειμένου να τις ψηφιοποιήσουμε, ωστόσο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία θα προστατεύσει τις κασέτες επαρκώς. Το κάθε DVD που θα παραλάβετε θα είναι μαζί με την κασέτα σας έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιο DVD αντιστοιχεί σε κάθε κασέτα.

Ο χρόνος που χρειάζεται για την μετατροπή των κασετών σας εξαρτάται από την ποσότητα και από την διάρκειά τους καθώς η μετατροπή γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Ενδεικτικά για 2-4 κασέτες των 2 ωρών χρειάζονται περίπου 2 εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην μετατροπή. 

Επιπλέον στο εργαστήριό μας κάνουμε μοντάζ, για να ενώσουμε ή να διαχωρίσουμε συγκεκριμένα ψηφιακά βίντεο και επίσης μετατρέπουμε τα αρχεία DVD σε όποια μορφή επιθυμείτε ή τα μεταφέρουμε σε USB stick!

Παράλληλα διαθέτουμε CD, DVD-R, DVD+R, DVD+RW.

CD, DVD-R

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

Email: info@planeta.gr • Τηλεφωνήστε μας στο 210 7220592

Ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην οδό Φορμίωνος 63-67 στο Παγκράτι

από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00

 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

 Καλέστε μας σήμερα! 210 7220 592 Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
Μετατροπές όλων των κασετών σε DVD